referenties 2016-12-10T18:58:36+00:00

van slaapkamer naar badkamer.

★★★★★
5 5 1
fijne vakmannen, goed meedenkend, fijne samenwerking, en zeer betrouwbaar. echt heel tevreden.

Aanbouw vakkundig gerealiseerd!

★★★★★
5 5 1
Onze eerste ervaring met dit bedrijf is zeer goed bevallen. Binnen vier weken een aanbouw (slaapkamer en badkamer) gerealiseerd volledig binnen alle afspraken is geweldig. Zeer fijn contact en uitermate flexibel en meedenkend. Erg fijn om zo ondersteund te worden bij het betrekken van onze nieuwe woning. we kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen!

Designbadkamer binnen budget!

★★★★★
5 5 1
Roland is een vakman, die meedenkt en intelligente oplossingen aandraagt. Hij heeft met ons krappe budget een prachtige badkamer verwezenlijkt. Bovendien is hij een aangenaam mens. Toch ook belangrijk als iemand 2 weken in je huis rondloopt.

Echte vakmensen

★★★★★
5 5 1
super blij met mijn radiators ombouw en zekers met mijn super mooie kast .Super mooi werk leveren ze af hier word een mens ech gelukkig van .Echt een aanrader voor iedereen top werk mannen bedankt voor de mooie dingen in mijn huisje/!!!!!!!

boven verwachting

★★★★☆
4 5 1
Vandaag zijn de heren van M-C Timmerwerken bij ons gestart met de verbouwing van onze zolder en het resultaat (tot nu toe) is boven verwachting. Ze zijn vlot en gestructureerd aan de slag gegaan. Ze hebben goed met ons meegedacht en resultaat tot nu toe is perfect. We zullen zeker nog eens een klus laten uitvoeren door deze bekwame vakmannen.

Geweldig om een vakman met zoveel passie aan het werk te zien!

★★★★★
5 5 1
Echt super tevreden met het resultaat en de samenwerking met Roland! Geweldig om een vakman met zoveel passie aan het werk te zien. Voor mij zijn twee zaken erg belangrijk; afspraak is afspraak en een kwalitatief goed resultaat. Beide zijn volledig ingevuld! Roland staat in mijn telefoon en is de eerste die ik bel bij toekomstige klussen!

MC Timmerwerken is een jong bedrijf waar je met een gerust hart in zee kan gaan!

★★★★★
5 5 1
MC Timmerwerken is een jong bedrijf waar je met een gerust hart in zee kan gaan! Volgens afspraak hebben de mannen: - 1e verdieping van drie, twee kamers gemaakt. - Koof boven de keuken getimmerd. - Andere sloop en timmerwerkzaamheden. Ik ben zeer tevreden. Het geheel is netjes afgewerkt, binnen de gestelde tijd. MC denkt mee en geeft advies. Na het werk ruimen ze alles netjes op. Ik heb nu weer een klus. MC is welkom!

vakman schap en kwaliteit staat bij hun voorop

★★★★★
5 5 1
wij zijn zeer tevreden over M-C timmerwerken wij hadden plannen voor onze achter tuin en hebben bij M-C timmer werken een vrij blijvende offerte op gevraagt na dat ze bij ons waren langs gekomen hebben ze een mooie tekening van onze tuin gemaakt en ons nieuwe ideeen laten zien waar wij zelf niet op gekomen waren ook de prijs was goed en bleef binnen ons budget wij hadden een looptijd met M-C Timmerweken af gesproken dat het voor een bepaalde tijd zou worden op geleverd zij bleven ruim binnen de af gesproken tijd kort om wij gaan zeker in de toekomst dit bedrijf nog eens benaderen want vakman schap en kwaliteit staat bij hun voorop

Zij houden zich aan hun afspraken

★★★★★
5 5 1
Uitstekende ervaring met M-C Timmerwerken voor de uitvoering van verschillende klussen in onze woonboerderij uit 1905, waarbij er gaandeweg altijd verrassingen naar boven komen. Vooraf de werkzaamheden in de woning besproken en snel een nette offerte gekregen. Tijdens het uitvoeren van de klussen goed overleg over de onverwachte dingen die we tegenkwamen. Duidelijke adviezen, goed meedenken en vooral alles direct willen aanpakken om op te lossen hebben ervoor gezorgd dat deze klus goed is afgerond. Uiteindelijk meer tijd en materiaal in gaan zitten om alle werkzaamheden te kunnen uitvoeren zoals wij wilden, dit was nauwelijks te zien op de eindfactuur. Zij houden zich aan hun afspraken en doen hun uiterste best om binnen budget te blijven. Voor komende opdrachten zullen we zeker direct contact opnemen met M-C Timmerwerken

Ik kan M-C Timmerwerken van harte aanbevelen

★★★★★
5 5 1
Ik kan M-C Timmerwerken van harte aanbevelen. De communicatie vooraf met Roland uitstekend en afspraken werden nagekomen. Vakkundig advies vooraf over de klus en een nette offerte qua werkzaamheden én prijs. De uitvoering van de klus uitstekend en ook nu weer nuttige adviezen ook over andere zaken rondom het huis. Wanneer ik weer timmerwerkzaamheden te doen heb weet ik wel wie ik bel! M-C Timmerwerken, bedankt! Peter Vriens, Zeist.

Erg snelle service en goed vakmanschap

★★★★★
5 5 1
Erg snelle service en goed vakmanschap. Binnen een week hadden we onze op maat gemaakte salontafel van steigerhout al. We zijn er erg blij mee.

Wij gaan vaker met ze in zee!

★★★★☆
4 5 1
Zeer goede, prettige communicatie, heldere prijsspecificatie vooraf. Fijne mannen die goed doorwerken, alles zeer netjes achterlaten (alle door hen veroorzaakte stof weggezogen!) en zeer vriendelijk zijn. Ze denken mee, zijn oplossingsgericht en niet te beroerd om nog een extra lamp op te hangen. Echt klasse! Wij gaan vaker met ze in zee!

Zeker aan te raden!

★★★★★
5 5 1
Heel erg tevreden over het werk van M-C Timmerwerken. Hebben een hele mooie ombouw om mijn radiatoren gebouwd. Strak en precies zoals op de foto aan mij laten zien. De mannen konden snel komen en hadden het werk binnen een dag af. En ook nog voor een mooie prijs. Ze meteen gevraagd voor een andere klus, een ombouw van mijn bar met steigerhout, en dit hebben ze de week erna meteen gedaan. Ook weer erg mooi. Zeker aan te raden!

goed werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

★★★★★
5 5 1
Roland van m-c timmerwerken heeft goed werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Wij zijn dik tevreden met het resultaat en de manier waarop het werk is uitgevoerd: prettige communicatie met ons – afwerking zoals afgesproken – snel aan de slag – soepel omgaan met extra wensen/meerwerk. Vooraf kregen we een duidelijke offerte en planning. Aan het eind van de werkdag lieten ze het werk netjes achter. Ze hielden zelfs rekening met de slaaptijden van onze zoon. M-c timmerwerken heeft bij ons o.a. een extra kamer op zolder gemaakt en opbergruimte boven de zoldertrap.

een bedrijf waar het prettig mee samenwerken is

★★★★★
5 5 1
Roland en Michael zijn twee kerels waar het prettig mee samenwerken is en die goed communiceren. Wij hadden al een poos geleden deze opdracht geplaatst om twee kamers te timmeren op de zolderverdieping van onze nieuwbouwwoning. We hebben deze opdracht uitgebreid besproken. Uiteindelijk is het keurig en ook snel uitgevoerd. En achteraf een goed service, als er iets is, komen ze snel terug om het op te lossen. Al met al een prima kwaliteit, voor een goede prijs! Projectomschrijving: Voor een nieuwbouwwoning het realiseren van twee zolderkamers en een technische ruimte op de zolderverdieping. Globaal betreft het 4 binnenwanden, 3 deuren, 2 radiatoren, aanleg elektra. Ook moet een velux dakraam worden geplaatst. Materialen: houten skelet met 12 mm gipsplaten, incl. isolatie.

Verbouwing zolderruimte

★★★★★
5 5 1
Goede vaklui, professioneel, denken oplossingsgericht, luisteren goed wat je wil en denken met je mee, komen afspraken na, goede en prettige communicatie, al met al zeer tevreden. Dit bedrijf is een aanrader!

Bekijk uw winkelmand Sluiten